A meccsmester.hu blogja

MeccsMester

Atlético Madrid - Barcelona

Két veretlen csapat találkozása a 8. fordulóban

2017. október 10. - meccsmester

Embed from Getty Images  

Két veretlen csapat találkozik a La Liga 8. fordulójában, közülük a Barcelona 100%-os idén, az Atlético 7 meccsből 4 alkalommal győzött, 3-szor pedig döntetlent ért el. Mindhárom döntetlen idegenben született.

Spanyol bajnoki mérkőzésen 2010 óta nem tudott győzni az Atlético a Barcelona ellen, tavaly a bajnokok ligájában azonban 2:0-ra győztek a hazaiak.

Figyelemre méltó a gólok számának különbsége is a két csapat között. A Barcelona 7 meccsen 23 gólt lőtt, az Atlético majdnem csak fele annyit, 12-t. Ugyanakkor 7 meccsen csak 2 gólt kaptak a vendégek, míg a vendégek négyet.

A Barcelona 2. félideje teljesítménye különösen kiemelkedő, a legutóbbi hat meccsen megnyomták a második játékrészt, minimum két góllal nyerve meg azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://meccsmester.blog.hu/api/trackback/id/tr6312946333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása