A meccsmester.hu blogja

MeccsMester

1. FC Köln - Werder Bremen, Bundesliga 32. forduló

2017. május 05. - meccsmester

Lassan minden európai top ligában eljön a végjáték ideje, már csak néhány forduló van hátra a szezonból.
A mai napon a legérdekesebb mérkőzésnek az 1. FC Köln - Werder Bremen találkozó bizonyulhat a Bundesligában.
A Bremen a nagyobb esélyes, bár ők mennek idegenbe, de 11 meccs óta veretlenek, idegenben 6 meccs óta nem találtak legyőzőre. A Köln gyengélkedik, 2 vereség, 2 döntetlen az utolsó 4 meccs mérlege.
A nemzetközi porondra lépéshez az első hatban kell végezni, a Bremen a 6., a Köln a 8. A jelenlegi 5-11. helyezettek közül azonban bárki odaérhet a hátralévő 3 mérkőzésen, tehát minden csapatnak nagyon kell a pont.

 

A góllövés nagyon megy a Bremennek, idegenben a legutóbbi 14 meccsen betaláltak, sőt, az utóbbi 11 meccsükön legalább 2 gól született. Azoknak a meccseknek a gól átlaga, ahol a Bremen volt idegenben, 3.93, azaz majdnem 4 gól meccsenként, ami a liga átlag 2.8 gólhoz képest is sok.

Hogy egy negatív statisztikát is felhozzunk, ha ebben a szezonban hátrányba kerültek az első félidőben, egyszer sem tudtak fordítani.

A Köln átlagos számokat produkál, átlagos a 8. hely is, amit a középmezőnyben elfoglalnak. Érdekesség, hogy a második legtöbb döntetlent hozták össze a szezonban, szám szerint 12-t. Ennél többet csak a Hoffenheim tudott produkálni, 13-at, ők azonban 15 győzelmet is behúztak mellé, míg ez a Kölnnek csak 10-szer sikerült.

A bejegyzés trackback címe:

https://meccsmester.blog.hu/api/trackback/id/tr9012481891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása