A meccsmester.hu blogja

MeccsMester

A nap mérkőzése: FC Bruges - Mechelen

2017. szeptember 15. - meccsmester

A nap mérkőzése az FC Bruges és a Mechelen találkozója a belga bajnokság 7. fordulójában.

Embed from Getty Images

A Bruges jól kezdte a szezont, az eddigi 6 fordulóban 5-ször győztek, az elmúlt fordulóban viszont idegenben kikaptak a Mouscron csapatától. De így is a 2. helyen állnak a tabellán. Ráadásul igen gólgazdag mérkőzéseket is játszottak, az elmúlt 6 mérkőzésen rendre minimum 3 gól született a mérkőzéseiken.

A Mechelen ugyanakkor az idei szezonban még nem tudott győzni, négy döntetlen és két vereség a mérlegük. Ráadásul nem úszták meg kapott gól nélkül sem az idei eddigi találkozókat.

Az egymás elleni mérleg sem rózsás a Mechelen szempontjából: az elmúlt 6 évben 12-szer találkoztak a belga első osztályban, ebből 7 alkalommal az FC Bruges győzött, 2 alkalommal a Mechelen aratott sikert, 3 alkalommal döntetlen született. Ráadásul Bruges-ben a Mechelen egyszer sem tudott győzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://meccsmester.blog.hu/api/trackback/id/tr3712829870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása