A meccsmester.hu blogja

MeccsMester

Juventus - Milan, Serie A, 28. forduló

2017. március 10. - meccsmester

A mai nap egyik legnagyobb rangadója a Juventus és a Milán találkozója a Serie A 28. fordulójában.

A Juventus ebben a szezonban minden hazai meccsét megnyerte. A múlt héten az Udinese otthonában elért 1-1 nem volt túl szép eredmény a "zebrák" részéről, de a 8 pontos különbség mellett, amivel a bajnokságot vezetik, idegenben belefér egy iksz.
A Milán legyőzésével kiköszörülhetnék a csorbát, azonban a Juve idei 4 veresége közül az egyik pont a Milán otthonában esett, ahol 1-0-s eredménnyel a hazaiak jöttek le győztesen a pályáról.
Kétségtelen, hogy a Milánnak kell jobban a győzelem. A 7. helyen állnak a tabellán, ahol 3 csapat van 3 pontos távolságon belül: az Inter, az Atalanta és a Lazio. Egy győzelem akár az 5. helyet is jelentheti a csapat számára.
A hazai pálya azonban a Juvénél nagyon erős. Otthon liga átlag feletti gólszámú meccseket hoznak, 3.07 gól esik a találkozókon, a liga átlag 2.78. A rúgott gólok száma még szembetűnőbb: a Serie A-ban a hazai csapatok 1.55 gólt rúgnak ez a Juventusnál 2.57. Emellé jó védekezés is társul, átlag fél gólt (0.5) kapnak meccsenként. Érdekesség még, hogy otthon még félidőt sem veszített a csapat.
Illetve, ha az első félidőben nyerésre álltak, ami 13 meccsen történt meg, mind a 13 meccset megnyerték. 
A Milán azonban mindenképp sötét ló ezen a meccsen. Hiába hoznak átlag körüli számokat, működik a csapat, és az őszi eredmény miatt különösen nem lehet őket leírni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://meccsmester.blog.hu/api/trackback/id/tr6112326309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása