A meccsmester.hu blogja

MeccsMester

Félidő / végeredmény kiemelések

2017. április 10. - meccsmester

A félidő / végeredmény statisztika kedvelőinek egy kis vizuális segítség: zöld keret jelzi, ha egy esemény még nem történt meg ebben a szezonban, sárga keret, amennyiben egyszer már volt rá példa (legalább 6 mérkőzés alapján).

Ezek alapján pl. a ma esti Crsytal Palace - Arsenal meccsről elmondható, hogy ha a Crystal Palace meccsein az első félidő döntetlen hozott, a mérkőzés egy alkalommal sem zárult döntetlennel (11/0).
Ugyanígy, ha az Arsenal vezetett az első félidőben, csak egy ellenfélnek sikerült fordítania, egy pedig döntetlenre hozta ki a végét, de 11-ből 9 esetben az Arsenal nyert.

ftht.jpg

https://www.meccsmester.hu/angol-bajnoksag/premier-league/merkozesek/crystal-palace-arsenal-32-fordulo-2017-04-10-m9aNyywNwZ

A bejegyzés trackback címe:

https://meccsmester.blog.hu/api/trackback/id/tr5012414847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása